sobota 2. dubna 2016

SOUTĚŽ!!

Další milník pokořen. Přes 200 odběratelů na YouTube a přes 100 na Instagramu. Moc, opravdu moc Vám děkuji za vaši podporu. Pro někoho možná malé číslo, pro mě stále neuvěřitelně vysoké. Ráda bych se s Vámi o tu radost podělila a proto jsem pro vás přichystala soutěž. A jelikož je LetterBworld primárně knižním blogem, bude se soutěžit o knižní radosti. Ale nebojte, budete si je moci vybrat sami, cenou jsou totiž 2 poukazy.
Víc se dozvíte ve videu.


Užívejte si každého dne. A nezapomeňte soutěžit, ať se můžete na prosluněné louce natáhnout na piknikovou deku s novou knihou v ruce ;)

MOC VÁM DĚKUJI!!

Vaše B.

5 komentářů:

  1. Wau, súťaž! Teším sa z toho, ale ešte pred tým, ako prejdem k zodpovedaniu otázok, Ti chcem zagratulovať ku krásnemu počtu sledovateľov.
    Kde a kedy najradšej čítam? Táto moja preferencia je dosť premenlivá, aspoň čo sa miesta týka, asi tak ako počasie. V zimných mesiacoch nedám dopustiť na tlmené svetlo mojej nočnej lampy, teplej deke a hrnčeku s horúcim čajom. Na jar zas objavujem čaro dlhších slnečnejších dní a vychádzam s knihou do obľúbeného parku na lavičku. Atmosféra prebúdzajúcej sa prírody okolo mňa vytvára nádherné zátišie pre rozjímanie a čítanie príbehu. Vždy na jar oplývam romantickejšou náladou ako inokedy v roku, a knihy, ktoré čítam práve na jar, majú pre mňa magickejší význam. Ako začínajú teploty na teplomeroch stúpať, vyhľadávam čo najchladnejšie miesta na čítanie, pričom najradšej, opäť, ostávam v prírode. Na jeseň zas rada čítam pri prechádzkach. Počúvať šuchot lístia na stromoch a pod nohami, a pritom sa ponárať do príbehu, to je tá pravá jesenná atmosféra. Tým najkrajším miestom a časom na čítanie sú, však, pre mňa momenty, keď nečítam sama. Mám to šťastie, že sa o tú deku alebo lavičku delím s priateľom, ktorý netrpezlivo prevracia stránky knihy, ktorú práve číta. Toto sú pre mňa asi najkrajšie a najvzácnejšie momenty. I keď, priznávam, sa veľakrát pristihnem pri tom, ako ho sledujem začítaného do deja, pričom on môj pohľad vôbec nevníma, ale to mu nikto nehovorte :)
    Verím, že moja odpoveď bude dostačujúca na to, aby bola do súťaže zaradená :) Teším sa na odpovede ďalších súťažiacich...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji za krásnou odpověď. Je víc než dostačující, takže samozřejmě bude zařazena do soutěže :) Zní to opravdu krásně. Přeji Ti, aby bylo těch společných knižních chvilek s přítelem co nejvíc (naprosto Ti s tím pozorováním rozumím, je to radost vidět, jak je někdo hluboce ponořený do příběhu) ;)

      Vymazat
  2. Vida, člověk po dlouhé době zavítá na tvůj blog a nestačí se divit. Jsi zpět v ČR, vyklízíš knihovnu a ještě k tomu pořádáš soutěž. Takže tě, i když pozdě, vítám srdečně zpět. A snad se ti nebude po Anglii až tak moc stýskat. :)
    (Soutěže se ale nezúčastním. Internetové nakupování knih, mimo antikvariáty, není nic pro mě. :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, děkuji za moc krásné přivítání! Opravdu mě potěšilo :) Už jsem si zase pomalu zvykla na tu naši zemičku v srdci Evropy takže o Anglii ani moc nesním :)
      Držím palce při hledání zajímavých kousků v antikvariátu ;)

      Vymazat
  3. Hledala jsem knížku a našla celou knihovnu... A s velmi sympatickou knihovnicí. :)
    Místo studia tady teď bloumám po blogu, čtu a sním. Uvědomila jsem si, jak dlouho už má moje duševní strava jen naučnou podobu. A jak moc mi chybí zachumlat se s poctivou knihou z papíru do teplé postele. K tomu voňavé kafe, nebo horký čaj... No dobrá, přiznávám se, třeba i něco mlsného. ;) Ideální zvukovou kulisou je potom ťukání kapek deště o parapet. Někdy i hukot větru a meluzína v komíně. To když se to zrovna tématicky hodí. Ale s dobrou knížkou je fajn skoro všude. Teď se blíží moje oblíbená sezóna čtení na verandě. Jupí! Nejraději tam sedím na schodech, u pootevřených dveří. Miluji když svítí sluníčko a veranda se koupe v záplavě rozptýleného světla. Ale i za bouřky, kdy je slyšet hukot deště, bušení krup, vzduch zvláštně voní a vše osvětlují blesky. Ponořená do knihy, nebo do myšlenek, tam vždy vnímám kouzelnou atmosféru z dob mého dětství. Dokonce cítím ve vzduchu i stejnou vůni... Pardon, zase jsem se zasnila... :) Teď mě tak napadá, chtělo by to houpací síť! To už by potom nemohlo být dokonalejší.
    Přeji Ti mnoho krásných chvil při čtení. A také spoustu knihomolů, co budou hltat Tvoje písmenka a videa... Ráda budu mezi nimi. Snad nebude čas nepřítel. A děkuji že jsi mi připomněla, jak úžasné je číst. :)

    OdpovědětVymazat