neděle 9. srpna 2015

Upovídaná procházka #letterBvlog

Někdy je fajn vydat se na průzkum okolí. A proč k tomu nevzít kameru? A když se rozhodnete pro obojí, může to dopadnout nějak takhle:



(Na videu to není vidět, ale lesík/park byl opravdu tmavý, příliš vysoký jas v nastavení foťáku to značně zkreslil. Opravdu!)

Zatím mě baví jen tak se procházet mezi domky a obdivovat (nebo zatracovat) místní architekturu a urbanistické řešení. Vše okolo bydlení, domů a životního stylu je jednou z mých dalších vášní. Vždy jsem byla navíc zvědavá, a proto beru okukování cizích obydlí, zahrad a životů za takovou malou antropologickou úchylku sebe sama :D



Poštovní schránky mě prostě baví :)


Taky sledujete své okolí se zájmem nebo se soustředíte pouze na sebe a svou rodinu? A co procházky, chodíte na ně? A chodíte na ně rádi nebo to berete jako povinnou součást "zdravého životního stylu"?

Vaše B. (momentálně padající únavou)

P.S. Na zítra bych měla dovymyslet plán nedělního výletu, ale chce se mi strááášně spát. Ano, je 23:30. Ne, neumím si zorganizovat den/týden a všechno stihnout včas a bez ponocování. Bohužel. Nějaké tipy jak na to? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat