středa 22. dubna 2015

Historicky první SOUTĚŽ na LetterBworld!

Už je to tak! Doufám, že se všichni zapojíte :)



P.S. Pokud budete psát pod tento článek, napište mi sem prosím i vaše uživatelské jméno na YT :)

5 komentářů:

  1. Můj největší osobní úspěch zatím bylo asi přijetí na obě střední, za což jsem osobně moc ráda. Do konce roku, už bych si přála jenom zvládnout začátek školního roku na nové škole, a zůstat zdravá v rámci mých možností :D
    Co se týče blogování, za úspěch považuji už jen to, že můj blod někdo čte a tak :) Do konce roku žádná očekávání nemám, akorát plánuju být na Světě knihy a to je takový "úspěch" jelikož mám poprvé možnost se tam podívat.
    Vždy jsem četla spíše tvůj blog, a na videa koukala jen párkrát, takže tam ten odběr máš až teď.. (Promiň O_O)
    A jaké plány máš ty po zbytek roku 2015? A považuješ ještě něco dalšího za úspěch kromě svých odběratel? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji k přijímačkovému úspěchu! :) A přeji hodně štěstí na nové škole, je to skvělá zkušenost, člověk zase pozná hromadu nových lidí :) A to zdraví především, bez toho je to náročné, to je fakt...
      Tvůj blog mě neuvěřitelně baví, ale musím se zlepšit s komentáři, nějak zaostávám :/ (slavnostně slibuji, že se budu snažit a zlepším se :D) Děkuji moc za odběr ;)
      Plány na zbytek roku? No, ve vzduchu jsou velké změny, v blízké době bude video kde všechny novinky osvětlím ;) Za úspěch považuji to, že se snad pár lidem můj blog líbí a také to, že jsem se psaní ještě nevzdala. Snadno se pro něco nadchnu, ale vytrvat v tom je už jiná věc. Blog je zatím jedna z mála věcí u kterých mám tolik měsíců chuť pokračovat a neustále se zlepšovat :) A dalším úspěchem je i jedna velká věc, o které budu mluvit právě v tom videu ;)
      Děkuji za Tvůj krásný komentář a účast v soutěži. Moc si toho vážím :)

      Vymazat
  2. Ze všeho nejdřív ti gratuluji ke skvělému počtu odběratelů! :)
    Mezi mé dosavadní úspěchy považuji úspěšné složení maturitní zkoušky a následné přijetí na VŠ. Vím, že to není moc kreativní, ale je to úspěch? Je. :D Aby to nebylo zase tak nudné, tak na prvním místě je určitě úspěch to, že můj bratr je ještě živý a zdravý a že díky mým skvělým bojovým schopnostem neskončil v nemocnici.. nebo hůř. :D Stále ještě puberťák, takže hormony ovládají mozek a je to někdy vážně k nevydržení. Díky bohu za velký dům, abych ho neměla každý den na očích. :D
    Abych se také vyjádřila k mému blogu. Přejmenovala jsem ho na Lit & Art MIX, protože už se nebudu zabývat jen knihami, ale také ráda kreslím a ráda bych svým dalším koníčkem blog obohatila. Podle mě to chce krapet odvahy, protože jsou čtenáři přeci jenom zvyklí pouze na ty knižní články, takže doufám, že své čtenáře neztratím, když tam teď budou i mé kresby. Považuji za úspěch to, že vůbec nějaké pravidelné čtenáře mám a doufám, že jich bude stále víc a víc.
    I Tobě přeji spoustu dalších úspěchů v osobním i bloggerském životě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na YouTube jsem jako MooX _7 :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji! :)
      Maturita a přijetí na VŠ je bezesporu obrovských úspěchem! :) Gratuluji Ti k němu :)
      S bratry je někdy kříž, tomu naprosto rozumím. Ten můj je sice starší než já, ale občas mám pocit, že je to jen přerostlé dítě :D Ale za nic na světě bych ho nevyměnila :)
      Změna na Tvém blogu je skvělým krokem kupředu. Člověk by se měl ohlížet na své čtenáře, ale hlavně by měl dělat to, co ho baví a jak to on sám chce. Smekám před Tvou odvahou k tak velkému kroku a přeji Ti spokojené stávající čtenáře a hromadu nových, těch nejen knížkami posedlých :) A už teď se moc těším na Tvé kresby, sama mám ke kresbě a malbě blízký vztah, takže se ráda kochám díly ostatních :)
      Mockrát Ti děkuji. Měj se krásně a užívej si nových blogových chvil stejně jako dalších životních příležitostí :)
      A děkuji za Tvou účast v soutěži, moc to pro mě znamená :)

      Vymazat