pondělí 16. června 2014

Čtecí plány na prázdniny || léto 2014

Léto se pomalu, ale jistě blíží.... Nejvyšší čas říct si, co se chystáme číst!



Co máte v plánu vy? :)

4 komentáře:

  1. Vybrala si zaujímavé knihy, verím, že si ich užiješ. Vo videu pôsobíš milo a dobre sa na Teba pozerá, dala som na youtube odber a teším sa ďalšie videá a články. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásná slova :) Chystám spoustu dalších videí, tak snad se Ti budou líbit :)

      Vymazat
  2. Skvělý výběr! Noční cirkus je jedna z mých nejoblíbenějších knih. Jediné, co mě zklamalo, je, že ta česká obálka je oproti britské, kterou mám doma, hrozně ošklivá. Archiv jsem četla (a recenzovala) někdy na jaře a nebyla to špatná knížka, sice trochu moc YA, ale jinak parádní nápad. Harryho Pottera budu taky číst, na dovolené, většinou jsem brala poslední dva díly (nebo tři), letos jsem získala první dva v angličtině, takže jsem se rozhodla vzít si je. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Trinity :) Ta britská obálka je opravdu hezčí, ale ta naše není nejošklivější :) Na Archiv jsem opravdu zvědavá, ještě víc po tvé recenzi :) Držím palce s Harrym v angličtině, co jsem tak slyšela, je to vážně docela změna po čtení v češtině - jak teď říkala Ohana v jednom z videí: názvy kolejí atd. jsou prostě jiné, takže to ze začátku musí být docela guláš :D Ale určitě to půjde ;)

      Vymazat