čtvrtek 15. května 2014

Knižní průřez - květen 2014

Ikdyž jste minule viděli nálož nových knížek, aktuálně jsem ve fázi, kdy jsem sáhla po jiných knihách. Čtení tenhle měsíc bude tak trochu tématické. A jaké, že to téma je? Na to, na konkrétní knihy a detaily o nich se můžete podívat tady:

2 komentáře:

  1. Ahoj Barborka :) o Tvojom blogu som sa dozvedela prostredníctvom Veroniky z Knižního přátelství, a musím Ti povedať, že sa mi veľmi páči. Neviem prečo, ale v poslednej dobe som zaťažená len na české knižné blogy, takže máš u mňa určite novú fanynku. Som nadšená, že som konečne objavila blogera, ktorý sa chce pustiť do klasiky, pretože tú ja zbožňujem. Vo videu si ukázala presne dve knihy, ktoré si plánujem toto leto (keď konečne spravím všetky skúšky) prečítať. Jana Eyrová a Obraz Doriana Greya, určite budú obe skvelé. Veľmi sa teším na recenzie, dúfam, že ma nalákajú :) Držím palce v blogovaní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, teď jsem úplně zaskočená (příjemně) - dostat se za takovou chvilinku za hranice ČR k našim milým sousedům, o tom se mi ani nesnilo :) Veronice musím opravdu moc poděkovat, díky ní nás tady je mnohem mnohem víc :) Do Obrazu Doriana Graye jsem se už pustila a pokud mi to škola dovolí, tak bych ho ráda ještě tenhle týden dočetla a pak se hned objeví recenze a vzápětí bude i Jane Eyrová :) Moc Ti děkuji za podporu, budu se snažit aby se vám všem u mě líbilo :) Hodně štěstí u zkoušek, snad je budeš mít brzy hotové a budeš se moct pustit do čtení :)

      Vymazat